Under hela min uppväxt har jag älskat att sjunga, leka med rösten, spela instrument, dansa och uttrycka mig via form och bild. Efter gymnasiet gick jag Nordiska Visskolan i Kungälv, en utbildning med master classes där jag inför grupp fick träna upp min sceniska närvaro, mitt uttryck och min förmåga att nå fram med en text. Här kom jag också i kontakt med många skickliga röstlärare, som väckte min nyfikenhet inför rösten ännu mer.

Direkt efter Visskolan gick jag Logopedprogrammet vid Göteborgs Universitet och kom ut som nybakad logoped 24 år gammal. Det starka röstintresset och att då leva ihop med någon som stammar kom att påverka vilka patientgrupper jag kände mest för. Och detta har följt mig som en röd tråd genom hela min logopedkarriär.

Parallellt med min logopediska bana, så har jag jobbat med musik och teater. Sjungit, tonsatt och agerat. Det har varit skönt att kombinera det strukturerade med det konstnärliga och det omhändertagande med det självupptagna (!). Det har dessutom känts mer ok att be andra våga göra svåra saker samtidigt som jag utmanat mig själv med skivproduktioner, musikskapande och att stå på scen både som sångare och aktör. På Röstfabriken finns utrymme både för logopedin och musiken. Och ibland möts dessa världar, ex. vid estetisk röstvård och musik-, rytmik-och teckengrupp.

Tidsbokning