Tack vare vår uppdaterade, snabbare och mer stabila internetuppkoppling kan du nu bekvämt ta del av bedömningsbesök och behandlingar online. Oavsett var du befinner dig, kan du enkelt få tillgång till tjänster från vår erfarna logoped. Vårt digitala möte är designat för att efterlikna den kvalitet och personliga uppmärksamhet du förväntar dig av ett fysiskt möte, med tillägg av bekvämligheten att inte behöva lämna ditt hem eller arbetsplats.

För att boka ett digitalt möte, ange detta i avsnittet ‘övrig info’ vid bokningen. Du kommer sedan att få en länk via e-post strax innan ditt möte för en enkel och effektiv anslutning. Vi använder säker och pålitlig teknologi (zoom) för att säkerställa att ditt möte är privat och att all kommunikation förblir konfidentiell.

Observera att för yngre barn rekommenderar vi fortfarande besök på plats vid Röstfabriken i Jonsered. Personlig interaktion i en välkontrollerad miljö ger optimala förutsättningar för bedömning och behandling av barn. Våra lokaler är barnvänliga och utformade för att skapa en trygg och välkomnande atmosfär.

Oavsett om du väljer ett digitalt eller fysiskt besök, är tidsåtgång och priser desamma. Vi strävar efter att erbjuda transparenta priser och effektiva sessioner oavsett format. Ditt välbefinnande och framsteg är vår högsta prioritet.

Boka ditt nästa besök idag och upplev flexibiliteten och bekvämligheten med Röstfabrikens professionella tjänster. Oavsett om det gäller att utveckla ditt barns språkkunskaper, förbättra din egen röst eller hantera specifika tal- och språkutmaningar, är vi här för att stödja dig på din resa mot bättre kommunikation och välbefinnande.

Varmt välkommen till Röstfabriken – där din röst är i centrum för allt vi gör!