Sjukvårdsförsäkring

Vi har avtal med de flesta försäkringsbolagen. Om du vill söka vård via din privata sjukvårdsförsäkring ringer du direkt till ditt försäkringsbolag som i sin tur bokar in besöket för dig. Alternativt kan din ÖNH-läkare som du bokat via försäkringen remittera dig till mig.

Här är några av de försäkringsbolag som remitterar patienter hit

Finns inte ditt försäkringsbolag med? Hör med dem i alla fall, de kan mycket väl vara en av våra samarbetspartners.

Privatpatient

Välkommen till vår mottagning, där du som privatpatient får individuell och personlig vård direkt av en erfaren logoped. Du behöver ingen remiss för att söka vård hos oss, vilket innebär att du snabbt och enkelt kan påbörja din behandling. Även om vi inte har något vårdavtal med Västra Götalandsregionen och du själv står för kostnaden, erbjuder vi en direkt väg till specialiserad vård utan de långa väntetider som ofta förekommer inom den offentliga vården.

I den offentliga vården kan väntetiderna vara långa, och det kan dröja månader eller till och med år innan du får den hjälp du behöver. Mitt engagemang som privatpraktiserande logoped innebär att du snabbt kan få tillgång till behandlingar och uppföljningar, vilket är avgörande för de som upplever akuta besvär eller vill ha en snabb och kontinuerlig behandlingsprocess.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig personligt anpassad vård där varje behandlingsplan är skräddarsydd för dina unika behov. Oavsett om det gäller att hantera röstproblematik, stamning, förbättring av svenskt uttal, eller att stödja barn med språkstörningar, är vårt mål att erbjuda högkvalitativ vård till ett rimligt pris, där du som patient alltid står i centrum.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka ditt första besök. Vi ser fram emot att välkomna dig och hjälpa dig att nå dina individuella mål, oavsett din unika situation eller behov.