Snart en månad på fabriken!

Så har jag gjort mina fyra första veckor på Röstfabriken och det är dags att summera. När jag i december ännu inte hade en enda patient inbokad, så kände jag mig allt lite skakig. Men redan första veckan i januari började patienterna höra av sig, och alla har de blivit behandlingspatienter. Främst är det röstpatienter jag tagit emot, men även ett “r-barn”, en stamningspatient och en sångelev. Första logopedkollegan har varit på plats och jag har dessutom hunnit med en minikurs i rörfonation, en röstbehandlingsmetod som går ut på att hitta en mer skonsam röstbildning genom regelbundet ljudande via ett glasrör i vatten. Lokalen blir allt mysigare och inbodd. Happy Lights, danska fåtöljer i ekträ, stringbokhylla och retrotapet skapar stämning. Det har känts lite som julafton varje gång jag hämtat ett paket på Jonsereds livs. Fabriksområdet är också trivsamt med mycket varierande småföretagare och restaurangen Lille Grisen där man kan få sig en god lunch. Sammanfattningsvis känns det lovande. Här vill jag landa och vistas tills jag blir pensionär 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *