Nytt år! Och andra året på fabriken!

För ett år sen hade jag precis kommit igång med fabriken. Allt var nytt och osäkert. Våren fylldes dock snabbt av musikuppdrag och logopedstudenter som skulle ha röstträning. Några patienter letade sig också fram till Jonsered. Efter en ganska lugn sommar, så satte det fart ordentligt. Patienterna och uppdragen blev allt fler. Och nu ett år senare, så känns Röstfabriken väldigt lovande. Mestadels fylls dagarna av patientrelaterade aktiviteter, men sen händer det annat spännande också. Häromdagen blev jag intervjuad av Tidningen Körsång kring sång och stamning (tidningen kommer ut i mitten av mars), 21-22 februari ska jag och pianisten Per Johansson spela in tangosånger och så småningom lägga upp på Spotify, 22 mars kommer jag hålla ett föredrag kring stamning på Röstforum Väst på Balettakademin i Göteborg, 8 april utlovas röstgympa på Kulturum i Partille och 24 april ska jag berätta om min verksamhet på en företagarfrukost i Partille. Känner mig glatt förväntansfull inför 2020!

Comments are closed.